Turizm ve Otel İşletmeciliği (İ.Ö.) Ders Kataloğu
1. Sınıf
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
AHG102
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
2
1
3
GOD108
Bilgisayar I
2
2
4
TOİ105
Bilgi ve İletişim Teknolojisi-I
2
1
3
AHG105
Gıda Teknolojisi
1
1
2
AHG105
Gıda Teknolojisi
1
1
2
GOD158
İletişim
2
0
2
GOD158
İletişim
2
0
2
TOİ102
Kat Hizmetleri
3
0
3
TOİ101
Ön Büro Hizmetleri
2
0
5
AHG104
Önbüro İşlemleri
2
0
2
AHG103
Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi
2
1
3
GOD203
Ticari Matematik
1
1
2
GOY103
Ticari Matematik
3
0
4
AHG101
Turizm Ekonomisi
2
0
2
AHG101
Turizm Ekonomisi
2
0
2
GZD101
Türk Dili I
2
0
2
GZD101
Türk Dili I
2
0
2
GZD103
Yabancı Dil I
4
0
4
GZD104
Yabancı Dil I
4
0
4
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
TOİ104
Yiyecek İçecek Servisi I
3
1
6
Seçmeli
()
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
65
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GOD208
Bilgisayar II
2
2
4
GOD208
Bilgisayar II
2
2
4
GOD253
Genel Muhasebe
2
0
2
AHG202
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
2
1
3
AHG202
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
2
1
3
AHG202
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
2
1
3
AHG201
Otel İşletmeciliği
2
0
2
TOİ204
Önbüroda Oda İşlemleri
2
0
3
AHG203
Ön Büro Yönetimi
2
1
3
AHG205
Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği
2
1
4
AHG451
Turizm ve Çevre
1
1
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD204
Yabancı Dil II
4
0
4
AHG204
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
2
1
4
Toplam AKTS:
49
2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
AHG102
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
2
1
3
GOD108
Bilgisayar I
2
2
4
GOD208
Bilgisayar II
2
2
4
GOD253
Genel Muhasebe
2
0
2
AHG105
Gıda Teknolojisi
1
1
2
GOD158
İletişim
2
0
2
AHG202
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
2
1
3
AHG201
Otel İşletmeciliği
2
0
2
AHG104
Önbüro İşlemleri
2
0
2
AHG203
Ön Büro Yönetimi
2
1
3
AHG205
Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği
2
1
4
AHG103
Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi
2
1
3
GOD203
Ticari Matematik
1
1
2
AHG101
Turizm Ekonomisi
2
0
2
GZD101
Türk Dili I
2
0
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD104
Yabancı Dil I
4
0
4
GZD204
Yabancı Dil II
4
0
4
AHG204
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
2
1
4
Seçmeli
()
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
58
2. Sınıf
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
AHG307
Gıda ve Personel Hijyeni
1
1
2
AHG354
Kat Hizmetleri Yönetimi I
2
2
4
AHG302
Kongre ve Fuar Yönetimi
2
2
4
AHG306
Mesleki Yabancı Dil I
2
2
4
AHG305
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü
2
0
2
AHG303
Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri
2
1
4
AHG304
Turizm Mevzuatı
2
0
3
AHG301
Turizm Pazarlaması
2
1
3
AHG351
Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
2
2
4
Toplam AKTS:
30
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
AHY403
Endüstriyel Yiyecek Üretimi I
2
2
4
GMD201
Genel Muhasebe II
3
1
5
GOD453
Girşimcilik
2
0
3
GOD453
Girşimcilik
2
0
3
GOD453
Girşimcilik
2
0
3
GOD455
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
GOD455
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
GOD455
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
GOD357
İş Hukuku
2
0
3
GOD357
İş Hukuku
2
0
3
GOD357
İş Hukuku
2
0
3
TOİ203
Kat Hizmetlerinde Temizlik İşleri
2
0
2
AHG401
Mesleki Yabancı Dil II
2
2
4
AHG401
Mesleki Yabancı Dil II
2
2
4
AHG401
Mesleki Yabancı Dil II
2
2
4
TOİ202
Otel İşletmeciliği
2
0
3
AHG451
Turizm ve Çevre
1
1
2
AHG451
Turizm ve Çevre
1
1
2
AHY404
Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu
2
1
3
AHY404
Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu
2
1
3
AHY404
Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu
2
1
3
AHY402
Yiyecek İçecek İşletmeciliği II
2
2
4
AHY402
Yiyecek İçecek İşletmeciliği II
2
2
4
AHY402
Yiyecek İçecek İşletmeciliği II
2
2
4
AHY401
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
2
1
4
AHY401
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
2
1
4
AHY401
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
2
1
4
TOİ205
Yiyecek İçecekServisi II
3
1
5
Toplam AKTS:
95
2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
AHY403
Endüstriyel Yiyecek Üretimi I
2
2
4
AHG307
Gıda ve Personel Hijyeni
1
1
2
GOD453
Girşimcilik
2
0
3
Toplam AKTS:
9
2010 - 2011 Tek Ders(Güz)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GOD455
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
Toplam AKTS:
3
2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GOD455
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
GOD357
İş Hukuku
2
0
3
AHG354
Kat Hizmetleri Yönetimi I
2
2
4
AHG354
Kat Hizmetleri Yönetimi I
2
2
4
AHG302
Kongre ve Fuar Yönetimi
2
2
4
AHG306
Mesleki Yabancı Dil I
2
2
4
AHG401
Mesleki Yabancı Dil II
2
2
4
TOİ101
Ön Büro Hizmetleri
2
0
5
AHG305
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü
2
0
2
AHG303
Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri
2
1
4
AHG304
Turizm Mevzuatı
2
0
3
AHG301
Turizm Pazarlaması
2
1
3
AHG451
Turizm ve Çevre
1
1
2
AHY404
Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu
2
1
3
AHY402
Yiyecek İçecek İşletmeciliği II
2
2
4
AHY401
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
2
1
4
AHG351
Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
2
2
4
Toplam AKTS:
60